Start/resor     Ciceroner   Bildgalleri  

Priser/villkor/garantier/försäkringar m.m

  Kontakt    
Herodotos' resor
Res från: Stockholm, Göteborg, Oslo,       
Köpenhamn, Helsingfors m.fl. orter         
 
 
 
 

Vid slutet av vårt samtal, där jag fick veta att jag skulle ut i världen, gick Tarłowska till sitt skåp, tog ut en bok, gav den till mig och sade: "Den här är från mig att ha med på resan." Det var en tjock bok med hårda pärmar klädda med väv. På framsidan stod i guldbokstäver namnet på författaren, och titeln: Herodotos. HISTORIA.
Ryszard Kapuściński, På resa med Herodotos, övers. Anders Bodegård


Herodotos resor har vuxit fram ur vår vilja att skapa en spännande mötesplats där människor genom resor och föreläsningar får möjlighet att möta nya kulturer. Möten som utvecklar och ger nya tankar och binder nya vänskapsband.

Med våra mångåriga erfarenheter från kultur- och utbildningsvärlden vill vi kombinera det bästa av flera världar i våra kulturresor där man har möjlighet att fördjupa sig i olika ämnen som konst, litteratur, historia och samtidigt få träffa andra med samma intressen.

Vi lägger stor vikt på att kunna erbjuda det bästa ur den lokala matkulturen och möjligheter till avkoppling och hälsobehandlingar.

Vi arbetar med kunniga ciceroner och lokala experter.
 
     
 

Breda kulturresor
Vi vill erbjuda kvalificerade möten inom kultur, historia och konst genom föreläsningar, konferenser, resor m,m. Vår ambition är att genomföra högkvalitativa litteraturresor, konstresor, matresor och bredare kulturresor med välkända och kvalificerade ciceroner. Vår ambition är att skapa möten i flera betydelser, där människor och kulturer står i centrum.

Vi vill skapa givande och spännande möten med gamla och nya vänner som under angenäma former möter olika kulturer och horisonter.

 
     
 

Vi som arbetar med Herodotos resor är:

 
 Arthur Sehn

Född och uppvuxen i Kraków, bor i Stockholm sedan1981. Studier i historia i Kraków, historia samt antikens kultur och samhällsliv i Stockholm. Har lång erfarenhet av undervisning och folkbildning. Han har som reseledare lett en rad grupp- och rundresor till Polen, Baltikum, Ryssland och USA. Reser även privat mycket och gärna, senast till Centralasien. Sedan 2010 är Arthur verksam i Herodotos Resor AB.

Sedan flera år tillbaka håller han uppskattade kulturhistoriska föreläsningar med inriktning främst på Central- och Östeuropa bl.a. på ABF i Stockholm (www:Sehn.se)

 
     
   
     
 

Arthur driver dessutom ett konsultföretag i webbranschen (se: sehn.EU).

 
     
 

Herodotos resor drivs av:
Herodotos resor AB
Norrbackagatan 72 1tr
113 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556828-7972
Innehar F-skattebevis
Momsreg-nr/VAT-nr: SE556828797201

Telefon:
+46 (0)73 - 984 33 25   Arthur Sehn

E-post:
info@herodotos.se

Webb:
www.herodotos.se

PlusGirot: 57 68 56-9
Bankgirot: 698-5212

 

 

   
 
 
Design by: art.sehn